20-09-2008 Βαλκανικοί Παίδων-Κορασίδων

Η εξαιρετική ομάδα του Α.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑ κατέκτησε 10 Βαλκανικά μετάλλια.
Συμμετέχοντας οι αθλητές του Α.Σ. Οδυσσέα ως βασικά μέλη της Εθνικής ομάδος, κατάφεραν στην κάθε συμμετοχή τους να κατακτούν και μετάλλιο.
Το Σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν στην Γκρακούγεβα της Σερβίας, οι Βαλκανικοί αγώνες παίδων κορασίδων. Εκεί οι αθλητές του “Οδυσσέα” κατέκτησαν δέκα μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά – 2 αργυρά – 3 χάλκινα.
Συγκεκριμένα :
Χρυσά μετάλλια
Ξένου Τζωρτζίνα (κάτα),
Λάμπρης Αλέξανδρος (κάτα),
Οικονόμου Βασιλική (κάτα & κούμιτε),
Κωνσταντινίδης Παναγιώτης(κούμιτε).
Αργυρά μετάλλια
Νίκας Γεώργιος (κάτα),
Οικονόμου Βασιλική (ομαδικό κούμιτε κορασίδων).
Χάλκινα μετάλλια
Μπέκιου Αγγελική (κάτα),
Αιβαλιώτη Μαργαρίτα (κούμιτε),
Κοσμάς Νίκος (κάτα).

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά αλλά και στον περσινό Βαλκανιονίκη Ξένο Διονύση ο οποίος με εξαιρετική εμφάνιση έφτασε στην τελική τετράδα, δεν κατάφερε όμως να κατακτήσει το μετάλλιο.

Οι προπονητές μας Σουμπασάκη Μαρίζα και Ξένος Νεκτάριος πανευτυχής δήλωσαν “Ασφαλώς και ήταν η πιο επιτυχημένη μας παρουσία στα Βαλκανικά πρωταθλήματα, κοιτάζοντας όμως μπροστά βλέπουμε ότι το μέλλον επιφυλάσσει πολλές και μεγαλύτερες ακόμη επιτυχίες σε αυτά τα παιδιά.
Τα μετάλλια που κερδίζουν οι αθλητές του συλλόγου μας καθρεφτίζουν την δουλειά που γίνεται, και αυτό το αναγνωρίζουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές, και η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, που συγχαίρουν αυτή την ομάδα”.