12-02-2012 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Οι αθλητές του συλλόγου μας ο Κοσμάς Νίκος και ο Ξένος Διονύσης μας χάρισαν μοναδικές στιγμές ανεβάζοντας την Ελλάδα ψηλά, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Αζερμπαϊτζάν από τις 10 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2012.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης Νίκος Κοσμάς και Ξένος Διονύσης, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, με το πάθος τους και τον δυναμισμό τους εντυπωσίασαν κερδίζοντας τον έναν αγώνα μετά τον άλλον. Ο Διονύσης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Νίκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έκανε όλους τους Έλληνες να τραγουδήσουν τον Εθνικό ύμνο.
Την Ελληνική εθνική ομάδα στελέχωσαν και οι αθλήτριες μας Ξένου Τζωρτζίνα που έφθασε στην 7η θέση και η Παππά Αλεξάνδρα που είχε πολύ αξιόλογη εμφάνιση.
Οι προπονητές μας που πάντα ακολουθούν και στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών μας δήλωσαν: “Όταν όλη η Ελλάδα επιστρέφει από ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα με 3 μετάλλια και τα 2 είναι από τους αθλητές μας μόνο ικανοποίηση και χαρά θα μπορούσαμε να νοιώθουμε. Ανάμεσα σε σπουδαίους αθλητές από 39 κράτη η Ελλάδα βρέθηκε στην 11η θέση αφού κατέκτησε 1 χρυσό, 1 αργυρό και 1 χάλκινο. Πρέπει να συγχαρούμε αυτά τα παιδιά που με πολύ κόπο και προσπάθεια έφθασαν στην κορυφή της Ευρώπης και να τους ευχηθούμε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.”