05-02-2010 Πανευρωπαϊκά Μετάλλια

Από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου διεξήχθη το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων και Νέων στην Σμύρνη της Τουρκίας. Σε μια πολύ καλή διοργάνωση και μέσα σε ένα καταπληκτικό στάδιο και την συμμετοχή 40 τουλάχιστον χωρών, η Ελληνική αποστολή κατέκτησε στο σύνολο 5 μετάλλια εκ των οποίων 2 αργυρά και 3 χάλκινα.
Η Ρουμελιώτη Μαριαλένα, ο Κοσμάς Νίκος και ο Ξένος Διονύσης είναι οι αθλητές από τον Αθλητικό Σύλλογο Καράτε της Πετρούπολης ¨Οδυσσέας¨ οι οποίοι στελέχωσαν την Ελληνική Εθνική ομάδα και αγωνίσθηκαν με τους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης.
Το άστρο του Α.Σ. Οδυσσέα έλαμψε πάλι και αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης, η Ρουμελιώτη Μαριαλένα και ο Κοσμάς Νίκος, αφού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

“Τα όνειρα υλοποιούνται μόνο με πολύ προσπάθεια και κόπο, και εμείς προσπαθούμε και δουλεύουμε πολύ. Με αυτό τον τρόπο κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα τα δικά μας και των αθλητών μας” λένε οι προπονητές του συλλόγου Ξένος Νεκτάριος και Σουμπασάκη Μαρίζα και συνεχίζουν…
“Το επίπεδο αλλά και το ήθος των αθλητών μας πραγματικά εντυπωσιάζει και δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Όταν έρχονται τέτοια μετάλλια είναι μεγάλη τιμή για το σύλλογο, την πόλη μας αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά της Εθνικής ομάδας που έπαιξαν για την πατρίδα μας και ειδικά σε αυτούς που σήκωσαν την Ελληνική σημαία ψηλά…”