Αποτελέσματα απο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21

Ένα ακόμα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του.
Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 που έγινε στην Σόφια της Βουλγαρίαςτα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους: 4 μετάλλια ήρθαν από τον σύλλογό μας και μάλιστα και στα 3 αγωνίσματα: Κούμιτε, Ατομικό και ομαδικό Κάτα!
Είναι πολύ σημαντικό κ ενθαρρυντικό να βλέπουμε τους κόπους κα τις προσπάθειές μας να πιάνουν τόπο..
Αναλυτικά:

Την αυλαία των μεταλλίων άνοιξε την πρώτη μέρα η Τζωρτζίνα Ξένου η οποία μετά από μία εκπληκτική παρουσία κερδίζοντας 4 ματς και χάνοντας 1 μόλις για μία σημαία κατάφερε να κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο σε μία κατηγορία που οι περισσότερες αθλήτριες που κέρδισε είχαν διακρίσεις ακόμα και στην κατηγορία Γυναικών!!!

Την ίδια μέρα έρχεται στο Κούμιτε η μικρή Χριστίνα Νίκα η οποία απέδειξε πόσο «μεγάλη» αθλήτρια είναι, κάνοντας 5 εκπληκτικές νίκες και χάνοντας μόλις 1, η οποία της έφερε το Xάλκινο μετάλλιο στο κούμιτε νεανίδων -54 κιλά.

Την επόμενη μέρα το ομαδικό μας Κάτα με τις αθλήτριες Ζερβού Νικολέτα, Πέππα Κων/να και Νίκα Χριστίνα (να σημειωθεί ότι η τελευταία την προηγούμενη μέρα είχε κερδίσει το Xάλκινο στο κούμιτε) με 3 νίκες και 1 ήττα οδήγησε τις αθλήτριές μας στο Χάλκινο μετάλλιο οι οποίες κατάφεραν να ανέβουν στο 3ο σκαλί του ευρωπαϊκού βάθρου μαζί με τις υπερδυνάμεις Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία!

Τέλος η αυλαία των μεταλλίων έκλεισε με τον αθλητή μας Στέφανο Ξένο ο οποίος κατάφερε να κερδίσει 5 συναρπαστικά ματς και έχασε στην κρίση στον τελικό από τον Γάλλο πρωταθλητή καταφέρνοντας να κατακτήσει το Αργυρό μετάλλιο. Όλοι όσοι παρακολούθησαν τον τελικό (ανεξαρτήτως εθνικότητας) διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση των διαιτητών αλλά δυστυχώς όταν οι Έλληνες φτάνουμε στην κρίση τα πράγματα δεν είναι σχεδόν ποτέ ευνοϊκά για εμάς.

Σαν προπονητές του συλλόγου νιώθουμε πολύ ικανοποιημένοι και θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές μας που οδήγησαν την Ελλάδα στην 11η θέση στην κατάταξη μαζί με τον αθλητή του Πανημαθιακού Θωμά Σκούφια τον οποίο συγχαίρουμε επίσης για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου.

Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές του συλλόγου και της εθνικής μας ομάδας!